Dragon Ball …

Cel mai tare Manga Anime din toate timpurile. A fost difuzat pentru prima data in Romania acum vreo 12 ani pe TVR. Veneam de la scoala si primul lucru pe care il faceam era sa ma uit la Dragon Ball sa-l vad pe Son Goku. Plecam cu prietenii la joaca si fiecare primea cate un un personaj. Mie imi placea sa fiu Son Goku sau Piccolo.

Fiecare facea diferite tehnici de atac Valul Testoasei ( Kame Hame Ha ) sau Raza din Iad ( Makankosappo) .Copii ce sa-i faci :D . In fine , pentru cei care nu am auzit absolut deloc de Dragon Ball am sa fac un mic rezumat :D . Un baiat cu coada de maimuta ( de pe planeta sayanilor ) numit Son Goku este gasit de catre un expert al artelor martiale ,Gohan, si crescut ca nepotul acestuia. Intr-o zi, în timpul unei luni pline, Goku se transforma intr-o gorila gigantica si isi ucide accidental bunicul adoptiv, dar mai tarziu nu are nici o amintire a acestui lucru.

Cativa ani mai tarziu, Bulma, pornita în cautarea celor sapte Bile Dragon pentru a-si avea dorinta indeplinita de dragonul ce apare ( Shenron) , il intalneste pe Goku, care locuieste singur cu Bila Dragon cu patru stele pe care o pretuieste ca pe bunicul sau.

Goku decide să o insoteasca pe Bulma în calatoria sa, iar pe drum, intalneste si se împrieteneste cu luptatori, trece prin antrenamente riguroase , incercari si raufacatori, participand adesea la turneul Tenka-ichi Budōkai. Odata ce seria progreseza, Goku creste într-un adult, iar primul sau copil, Son Gohan trece prin intamplari similare. In timp ce Goku evolueaza, la fel şi rivali sai, inclusiv Piccolo si Vegeta, unii transformandu-se din personaje negative în pozitive. Goku insasi moare si reinvie de un numar de ori, devenind cel mai puternic supererou din univers.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii