Fabrica de Vacanțe te trimite într-un city break în Berlin

Foarte mulți iubitori de limbă și cultură germană aleg în perioada sărbătorilor de iarnă să meargă în Germania și să se bucure de tradițiile de Crăciun de acolo, în special de numeroasele târguri de Crăciun, care pur și simplu te cuceresc prin grandoarea și frumusețea lor. Astfel, anul acesta, Fabrica de Vacanțe îți dă prilejul să te bucuri de un city break la Berlin și să guști din frumusețea sărbătorilor în inima Germaniei. De altfel, dacă ajungi în zonă pentru câteva zile, sunt câteva obiective turistice pe care nu ai cum să le ratezi, întrucât reprezintă locuri unice în lume, care te vor lăsa plăcut impresionat de ceea ce vei vedea.

 


  1. Reichstag

Când s-a luat decizia de a muta guvernul federal la Berlin, această clădire pur și simplu a înflorit din nou. De atunci, clădirea a fost complet modernizată, iar vizitatorii de astăzi ai Reichstag-ului pot privi din cupola de sticlă a clădirii pentru a avea o vedere panoramică asupra agitației orașului. Există o serie de clădiri guvernamentale în vecinătatea Reichstag-ului, de exemplu Bundeskanzleramt, Cancelaria Federală și Poarta Brandenburg.

2.     Poarta Brandenburg

 

Fără îndoială, Poarta Brandenburg este atracția emblematică a Berlinului. Construită în 1791, a fost doar una dintre multele porți vechi ale orașului Berlin, care, la acea vreme, avea încă o dimensiune ușor de gestionat. Piața decorativă Pariser Platz găzduiește acum multe dintre clădirile importante ale orașului, de exemplu, Hotelul Adlon cu bogăția sa de istorie și Akademie der Künste (Academia de Arte).

  1. Turnul de televiziune din Berlin

Turnul de Televiziune din Berlin, care este cunoscut de localnici ca Fernsehturm, și este ușor de recunoscut de la distanța, fiind cea mai înaltă clădire din Berlin. Construit în anii 1960, vizitatorii turnului se pot bucura de o panoramă unică de 360° a orașului. Dacă ajungeți cu ocazia unui city break în Berlin, vizitați Turnul TV cu Berlin Welcome Card și economisiți până la 25% din bani. Berlin WelcomeCard permite călătoriilor gratuite cu toate serviciile de transport public vizitatorilor Berlinului. Cu peste 200 de  reduceri excepționale, Berlin WelcomeCard vă oferă un pachet complet.

  1. Humboldt Forum

Chiar vizavi de Insula Muzeelor din Berlin, un nou forum cosmopolit pentru cultură, artă și știință s-a deschis în inima capitalei: Forumul Humboldt. Vizibilă de departe, se întinde pe o suprafață de aproximativ 30.000 de metri pătrați. Fațadele palatului baroc reconstruite strălucesc în galben strălucitor de gutui. Expoziții interactive de ultimă generație vă așteaptă aici și sunt răspândite pe cinci etaje. Din septembrie 2021, aici sunt expuse și colecțiile de renume mondial ale Muzeului Etnologic și ale Muzeului de Artă Asiatică.

Planifică-ți chiar azi un city break în Berlin și bucură-te de numeroasele obiective turistice din zonă, dar și de o vacanță binemeritată într-unul din cele mai frumoase orașe din Germania.

 

 

 

 

 

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii