Profit de Valentine’s Day

Suntem inca la inceput de ianuarie si implicit inceput de an, insa majoritatea florariilor online s-au pregatit constiincios cu oferte de genul celor cu flori pentru valentine’s day! Traim intr-o era a marketing-ului capitalist, si trebuie sa recunoastem ca este o competitie si inca una acerba pentru orice florarie.

Astfel , vom fi bombardati din toate partile , pe toate paginile de profil cu astfel de oferte cu „flori pentru valentine’ s day, o sarbatoare ce reprezinta una dintre cele mai vechi campanii publicitare cunoscute omului. Pornind de la povestea lui Romeo si a Julietei , adaugam si „aroma„ Sfantului Valentin , si rezulta „Valentine’s Day” un produs complet! Sarbatoarea de ziua indragostitilor cum mai este denumita, s-a transformat intre timp intr-un cult feminist, de care se profita din plin din punct de vedere financiar!
Dintr-o data din ziua indragostitilor si din celebrarea acesteia, Valentine’s Day se transforma in „ziua cadourilor minunate si a buchetelor de flori pentru ea”. Sexul masculin, din partas la sarbatoarea dragostei, devine simplul si umilul furnizor de cadouri, bomboane si flori pentru Valentine’s Day!

Si cum mintea umana este usor de manipulat, se naste o adevarata cursa pentru flori si cadouri, cu cel putin 2 saptamani inainte de sarbatoarea propriu zisa! Dupa cum spuneam florariile online si nu numai abunda de oferte cu flori de Valentine’s Day, asa ca avem de unde alege! Pentru cei mai comozi dintre noi, se poate face precomanda, astfel incat un telefon cu durata de aproximativ 5 minute , ne scuteste de atat de mult efort! De mentionat ca de obicei florarii parca „sti” ce –si doresc toate femeile , alegerile noastre fiind astfel mult simplificate! Ramane doar sa hotarasca fiecare cat poate cheltui pentru un buchet de flori de Valentine’s Day! Si cum mintea umana este foarte usor de manipulat.... Pe curand!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii