Cand barbatii dau lectii de shopping online

A spus cineva haine ieftine online?

Contrar parerilor generale ca doar femeile iubesc sa faca shopping, trebuie sa spun ca acum cateva zile am avut placerea sa intalnesc un barbat care mi-a dat lectii in materie de haine si site-uri online. Aceasta intalnirea a fost una realmente placuta in conditiile in care evenimentul la care am mers se adresa mai ales doamnelor. Bineinteles ca au participat si barbati care au fost ca o pata de culoare intr-o incapere plina cu femeie galagioase.

Andreea, prietena mea, mi-a facut cunostinta cu acest tip care la prima vedere parea destul de plictisit si dezinteresat de ceea ce se intampla acolo. Fara sa vreau am tras cu ochiul la vestimentatia acestuia. O tinuta foarte bine aleasa, discreta si accesorizata cu un ceas clasic de foarte mult bun gust. Mi-am spus atunci ca sigur este reprezentantul vreunui brand altfel nu se explica vestimentatia. Mai tarziu am descoperit si profesia acestuia si motivul pentru care se afla acolo cu noi in acea seara.

Dar nu asta este important ci faptul ca trecand de la un subiect la altul am ajuns la discutia despre haine ieftine online, la scopul acestora si de ce femeile nu pot trai nici macar o zi fara sa cumpere ceva. Aici a venit surpriza ce mai mare. Asa cum am aflat chiar de la el, domnul avea o afacere in acest domeniu, una de foarte mare succes. A fost amabil si sincer si mi-a explicat strategia de marketing pe care o aplica pentru ca afacerea lui sa isi mentina atat clientii cat si pozitia pe piata.

Este surprinzator sa cunosti un om care stie atat de bine tot ce tine de afacerea sa.

Am invatat cateva trucuri de la acesta, mi-am notat si cateva site-uri de unde chiar mi-am comandat niste produse si am invatat ceva foarte important: sa nu asociez omul cu afacerea lui, sunt doua lucruri total diferite.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii