Generatoarele de numere aleatorii au schimbat total jocurile de noroc tip sloturi



In timpul liber, cand vrem sa ne mai relaxam, sau cand avem nevoie de o suma mai mare de bani si vrem sa facem rost de ea rapid, ne-am jucat slots, jocuri de noroc online cu o popularitate imensa la nivel global. Cunoscute si sub denumirea de „pacanele”, jocurile de tip slots se gasesc in baruri, cazinouri, spatii speciale pentru jocuri de noroc din cartiere. Slots functionau foarte simplu, se invarteau simbolurile la variantele clasice, vechi si cand aveai combinatia castigatoare, trei simboluri identice, castigai bani.

Ca sa ajunga sa se invarteasca simbolurile trageai de o maneta iconica, pe care o mai vezi si astazi prin cazinourile mari. La masinariile cu sloturi de tip mecanic era simplu sa calculezi probabilitatile de a avea simbolurile castigatoare aliniate. Numarul de simboluri de pe fiecare ax era impartit si aveai probabilitatea de a avea simbolul x pe prima pozitie si pe a doua sau pe a treia. Se multiplica cu restul de axuri existente si vedeai ce sanse ai sa castigi potul cel mare. Practic puneai prea multi bani pana ajungeai sa castigi mai nimic. Tu pierdeai, cazinoul castiga imens. Probabilitatea sa iti pice cele trei simboluri era de 1/512, nu conta ce se intampla la rotirea anterioara, dar nici in cazul a 10 rotiri, 100 de rotiri.

Rezultatele astea devastatoare pentru orice amatori care voiau castiguri mari rapid au fost schimbate in favoarea jucatorilor cand au fost introduse generatoarele de numere aleatorii aplicabile si in online. In loc sa mai ai probabilitatea de a castiga de 1/512 ai 1/16, 1/8, ¼, e programabila foarte usor. Desi pare o pierdere pentru cazino sau pentru platforme online, scaderea acestor procentaje a fost una foarte bine gandita. Se castigau premii mai mari, jucau mai multi utilizatori, toata lumea era multumita. Fiecare numar pe care il genereaza programul special, generatorul, corespunde unei combinatii care poate sa apara pe o linie. In continuare nimeni nu stie probabilitatile exacte, procentul de plata difera de la o masinarie la alta, de la o aplicatie online la alta.

Ideea din spatele jocurilor de noroc tip slots, pe care le puteti juca in conditii excelente si pe slotscalendar.ro, este destul de simpla. Cu cat gandesti totul pe termen lung, cu atat ai sanse sa ajungi la ceea ce ti-ai dorit la inceput, sa castigi mult. Pe termen scurt nu prea ai sanse asa de mari. Daca joci mai mult si alegi cu atentie si tipul de joc online de pe slotscalendar.ro, mai citesti si recenzii, vei reusi intr-un final sa castigi sume foarte mari de bani, dar numai dupa multiple incercari.

Momentul in care jocul ofera o plata este stabilit simplu, prin programarea generatorului de numere aleatorii. „Hit Frequency”, asa cum se numeste acest tip de comportament de plata, este de cel putin 25%, dar ajunge si la 45%. E doar probabilitate la mijloc. Pe termen scurt poti castiga imens, dar poti castiga mult si pe termen lung, depinde de sansele tale si de jocul pe care il alegi. Algoritmul din spatele jocurilor nu stie ce se intampla in timpul sesiunii care s-a incheiat. Sunt incercari independente, ceea ce incercam noi sa facem sunt doar predictii bazate pe probabilitate.

Ca sa poti castiga cat mai bine la jocurile de noroc online trebuie sa te informezi mereu, sa incerci sa te joci diverse jocuri si sa le compari, sa vezi ce sanse ai, care sunt cele mai bune pentru tine si ce recenzii au, daca merita sa le joci sau nu. De asemenea, daca nu castigi cat iti doresti de la inceput e bine sa fii perseverent si sa joci in continuare, probabilitatea sa castigi, dupa cum ai vazut, creste simtitor cu cat ai mai multe incercari in acelasi joc.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii