ISO 27001 - garantia impotriva atacurilor cibernetice

Indiferent de sectorul de activitate, sistemul de informatii se afla in centrul activitatii, lucru care este cert, astfel, Sicert va poate ajuta sa dobanditi certificarea ISO 27001 garanteaza protectia, imbunatatirea si performanta acesteia.

Securitatea cibernetica, protectia datelor cu caracter personal, controlul datelor, gestionarea sistemelor de informatii, toate sisteme de informatii pot fi securizate cu standardul ISO 27001. 

Certificarea ISO 27001 demonstreaza ca ati implementat un sistem eficient de gestionare a securitatii informatiilor construit pe baza standardului international de referinta, ISO 27001. Acesta defineste o metodologie pentru identificarea amenintarilor cibernetice, controlul riscurilor asociate cu informatii importante din cadrul organizatiei, ajutandu-va sa implementati masuri de protectie adecvate pentru a asigura confidentialitatea, disponibilitatea si integritatea informatiilor.



Infruntarea unui atac cibernetic care poate costa milioane de lei si va poate pune in pericol imaginea si afacerea. Prelucrarea datelor si confidentialitatea acestora, gestionarea riscurilor, securitatea informatiilor, toate acestea pot fi puse in siguranta cu certificarea ISO 27001, care va ofera un cadru riguros si va protejeaza. Sicert va sta aproape cu cele mai bune oferte, asa ca, puteti sa profitati de acest lucru.

Partenerii, clientii, institutiile conexe, toate persoanele de contact trebuie sa aiba incredere in siguranta sistemului de gestionare a securitatii informatiilor. Afisand certificarea 27001, va prezentati oriunde cu increderea faptului ca puteti sa tineti informatii in deplina siguranta cibernetica.

Ce companii si organizatii pot fi interesate de securitatea informatiilor?

Certificarea ISO 27001 nu este destinata doar companiilor care detin date, start-up-urilor, multinationalelor sau companiilor din domeniul IT, pentru ca sunt preocupate toate organizatiile, companiile si comunitatile, de toate dimensiunile si din toate sectoarele care detin date, fizice sau dematerializate. Sicert raspunde nevoilor pe care le au companiile care doresc sa aiba parte de siguranta informatica.

Standardul 27001 adopta o abordare pas cu pas pentru a stabili, implementa, activa, monitoriza, revizui, intretine si imbunatati sistemul de management al securitatii informatiilor al unei organizatii. Standardul ISO 27001 a fost stabilit de Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO).  In prezent, acesta inlocuieste standardul BS 7799 si permite armonizarea internationala a sistemelor de management al securitatii informatiilor.

Inspirat de BS 7799, ISO 27001 a fost restructurat pentru a se alinia la alte standarde internationale. Au fost incluse noi controale, cum ar fi accentul pe masurarea securitatii informatiilor si gestionarea incidentelor.

Impreuna cu Sicert, puteti sa obtineti certificarea ISO 27001 foarte usor si rapid, mai ales ca vorbim, totusi, de un certificat ce se poate dovedi a fi vital pentru unele companii. SICERT.ro este una din principalele companii din Romania care activeaza in domeniul “Certificari sisteme de management”. SICERT incearca sa ofere clientilor sai servicii profesionale de certificare ISO structurate in pachete financiare avantajoase. Compania incearca sa raspunda prompt companiilor care sunt in cautarea unui partener serios, dar ieftin, pentru obtinerea unui certificat iso.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii