MovKinetic – locul in care mergi sa te recuperezi

Crioterapia este o metodă puternică de tratament care promovează vindecarea și funcționarea optimă a multor sisteme fiziologice. Mușchii, reumatismul, sângele, sistemul imunitar, pielea, dificultățile respiratorii și celulita sunt doar câteva dintre zonele care ar putea beneficia de crioterapie. Cunoașterea principalelor avantaje și a modului în care funcționează crioterapia este esențială pentru a beneficia la maximum de tratament. Toate avantajele crioterapiei, care este oferită la clinica bucureșteană MovKinetic pentru recuperare medicală, sunt discutate în acest articol. Din anii 1980, crioterapia a fost folosită pentru a facilita vindecarea. Proprietățile sale analgezice, antiinflamatorii și de relaxare musculară au fost folosite pentru a trata o gamă largă de afecțiuni.

Deci, acestea sunt câteva dintre condițiile pe care s-a dovedit că crioterapia le îmbunătățește pentru pacienți.

Mușchii beneficiază de frig în diferite moduri

Frigul extrem determină o creștere a frecvenței cardiace, a volumului vascular cerebral și a fluxului sanguin al unei persoane. Mai mult sânge și oxigen sunt trimise către mușchi, ajutându-i în funcțiile lor naturale de drenare, oxigenare și eliminare a deșeurilor metabolice. Prin urmare, o sesiune de crioterapie după un antrenament intens poate ajuta la reducerea inflamației în mușchi și la creșterea forței mușchilor.

Prevenirea bolilor respiratorii

Mulți nu sunt de acord că terapia cu frig este eficientă în tratamentul bolilor pulmonare. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi util pentru cei care suferă de bronșită. Deoarece întărește sistemul imunitar, crioterapia poate fi utilizată pentru a preveni îmbolnăvirea. Deoarece ajută apărarea naturală a organismului să devină mai puternică, crioterapia poate fi o componentă a unui plan de reducere a riscului de probleme respiratorii, mai ales iarna. Vino să ne cunoști la MovKinetic din București dacă ești interesat să încerci crioterapia.

Întregul corp este supus la temperaturi sub zero în timpul crioterapiei. Acest lucru îmbunătățește performanța sistemului, care la rândul său ajută la funcționarea sistemului cardiovascular și respirator. Aceasta determină o creștere a frecvenței cardiace (tahicardie). Ca rezultat, organismul reactioneaza la frig prin ingustarea vaselor de sange si prin cresterea tensiunii arteriale. Sângele este pompat către organele „vitale”, inclusiv inima, plămânii și creierul. Acum, oricine este interesat să încerce crioterapia în București o poate face la clinica de recuperare medicală MovKinetic, unde unii dintre cei mai de seamă profesioniști din domeniu din lume îi vor aștepta să îi trateze. Vă rugăm să vizitați clinica noastră din București dacă aveți nevoie de îngrijiri medicale. Când vizitați Movkinetic, puteți alege cel mai eficient tratament de masaj pentru recuperarea dumneavoastră rapidă, dar veti gasi si multe alte servicii, inclusiv dry needling la pret mic care se bucura de o popularitate foarte mare.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii