Sisteme si camere supraveghere exterior

Monitorizarea zonelor exterioare reprezinta primul pas ce trebuie luat in calcul daca se doreste cresterea gradului de siguranta a unei zone. Camerele de exterior sunt concepute sa faca fata conditiilor meteo neprietenoase dar si a loviturilor intentionate sau accidentale iar cu ajutorul lor puteti obtine probe importante daca se petrece ceva pe proprietatea dvs.

 Se monteaza relativ usor si nu aveti nevoie de un instalator profesionist. Chiar daca pana in acest moment nu ati mai lucrat cu sisteme cctv, punerea in functiune nu ar trebuie sa fie un process prea complex.

 Aveti nevoie doar de un receptor (DVR stand alone) si un cutter pentru a sectiona cablul coaxial ce face legatura dintre camere si unitatea de stocare. Unitatea digital video recorder este practic inima intregului sistem de camere supraveghere exterior. Pe memoria interna se stocheaza toate informatiile iar setarile de inregistrare se pot efectua din softul DVR-ului. Pentru a va face o imagine de ansamblu, DVR-ul arata ca un dvd normal numai ca in interior se afla o placa de baza cu chipset si sistem de operare propriu bazat pe Linux. Interfata grafica este intuitiva exact ca la un calculator iar din anumite ramuri puteti face setarile care va intereseaza in mod deosebit. Cele mai frecventate optiuni sunt cele de inregistrare. DVR-ul permite inregistrarea in trei moduri: detectie de miscare (cea mai utilizata optiune), interval orar sau permanent. Calitate vs. pret

Pe plan local se gasesc o multime de camere supraveghere exterior din care puteti alege iar dintre acestea mentionam: camerele clasice cu fir, camerele ip / wireless si camerele ptz. Fiecare model este conceput pentru o anumita nevoie asa ca recomandarea noastra este sa nu alegeti cel mai ieftin produs pentru ca veti da gres. Alegeti camera de exterior potrivita nevoilor dumneavoastra. Spre exemplu, camera ptz are obiectivul motorizat si zoom optic. Mai pe intelesul tuturor, din DVR se poate roti lentila in plan orizontal la 360 de grade iar in plan vertical la 90 de grade. Faptul ca dispune de zoom optic, camera exterior ptz poate apropia un obiect fara a pierde din calitatea imaginii (asa cum se intampla de regula la zoom-ul digital). Demn de mentionat este ca un sistem de supraveghere exterior poate fi accesat prin internet dintr-o alta locatie folosind gadget-uri de ultima ora (smartphone, tableta, etc.). Asadar nu trebuie sa fiti prezent in orice moment in locatie deoarece puteti verifica activitatea desfasurata chiar in timp ce va aflati pe strada.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii