Ce sunt ciclurile de steroizi si la ce ajuta ele

Daca v-ati apucat de curand sa consumati anabolizante, sau steroizi cu alte cuvinte, probabil ati auzit o multime de pareri pro si contra, precum si termenul de terapie post ciclu pe care se insista atat de mult si care se refera la pauzele obligatorii intre curele de administrare a steroizilor.

Pentru a obtine rezultatul dorit atunci cand consumati anabolizante, este obligatoriu sa consumati produse originale si sa respectati intr-u totul recomandarile si dozele,  caci altfel va puteti pune in pericol atat sanatatea cat si aspectul fizic pe care doriti sa il imbunatatiti, alegandu-va cu dezechilibre hormonale grave.

Astfel, intre doua cure cu steroizi va trebui sa faceti o pauza, in timpul careia sa consumati altfel de produse pentru a evita eventuale probleme care pot extra solicita inima datorita cresterii in greutate sau pot aduce variatii ale colesterolului bun din organism, pauza fiind o buna sansa pentru restabilirea nivelelor de testosteron endogen. In timpul unei pauze de steroizi, pe langa faptul ca lasati organismul sa se acomodeze cu  noutatile legate de cresterea masei musculare si va puteti ocupa putin si de buna starea ficatului care proceseaza aceste substante folosind Liv52, cu atat mai mult cu cat in timpul curei ati ales un ciclu de lunga durata sau unul care contine mai multi steroizi.

Deoarece este posibil ca organismul sa fie putin dat peste cap cand intrati in pauza de steroizi, pentru ca atunci cand administrati testosteron organismul nu mai produce si el cantitatea obisnuita, pana ce corpul va incepe din nou sa produca acest hormon, va trebui sa aveti putin grija la dieta, pentru a nu va ingrasa si a nu pierde ceea ce ati castigat in timpul curei, asadar nu luati aceasta pauza ca fiind o „vacanta” a organismului in care nu trebuie sa-i dati nimic.

Pentru aceasta terapie post ciclu se recomanda administrarea de Clomid si Tamoxifen in dozele recomandate fie de catre specialist, fie de catre  furnizorul de anabolizante cu care colaborati, fiind foarte important si aici respectarea dozelor si a termenelor, aceste peoduse ajutand la restabilirea echilibrului hormonal dupa finalizarea unui ciclu de anabolizante.

Nu uitati, cu cat veti consuma si veti respecta programul impus, cu atat rezultatele vor fi mai bune si durabile fara ca organismul sa fie afectat in vre-un fel!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii