Cum schimba tehnologia viitorul companiilor de inchirieri auto

Industria de inchirieri auto se confrunta cu mai multe probleme, care rezulta din reputatia deteriorata, dificultatile logistice si lipsa de marketing. Cu toate acestea, tehnologiile existente si cele noi au un impact dramatic si incep sa revolutioneze industria. Smartphone-urile, companiile precum Uber si dezvoltarea vehiculelor electrice si autonome sunt subiecte fierbinti atunci cand vine vorba de prezicerea viitorului inchirierii de masini . Aici vom examina problemele curente, modul in care tehnologia schimba industria si cum arata viitorul companiilor de rent a car.
Probleme actuale cu industria de inchirieri masini
Exista o serie de probleme care afecteaza in prezent industria de inchirieri auto. Daca sunt lasate neadresate, acestea pot avea drept rezultat consumatorii care cauta alternative pentru cerintele vehiculului. Din fericire, aceste probleme pot fi depasite prin ascultarea consumatorilor, tinand cont de tendintele pietei si efectuand modificarile necesare.
Transparenta si Serviciul Clienti
Doua dintre cele mai mari probleme ale consumatorilor sunt nivelurile de transparenta si de servicii pentru clienti ale firmelor de inchirieri auto. Clientii se asteapta ca preturile sa fie all-inclusive, si urasc sa fie presati sa plateasca in plus pentru asigurari de daune. Multi consumatori care platesc daune accidentale nu cred ca au provocat daunele, si o alta neliniste sunt taxele de administrare facturate pentru documentele asociate.
Aparitia platformelor de recenzii online, cum ar fi Yelp si Trustpilot, ofera clientilor posibilitatea de a impartasi experientele negative, si sunt larg mediatizate. Problema cea mai mare este ca, consumatorii au mai multe sanse sa scrie o recenzie despre o experienta rea decat despre una buna. Odata ce o recenzie negativa a fost postata, poate fi nevoie de aproximativ douasprezece recenzii pozitive pentru ca efectele opiniei negative sa fie anulate.
Logistica
Logistica joaca un rol esential in eficienta operationala. Flotele trebuie gestionate astfel incat vehiculele sa fie disponibile atunci cand clientii le solicita. In situatiile in care cantitatea unui anumit tip de vehicul este scazuta, este adesea necesar ca acestea sa fie repozitionate intre locurile de inchiriere. Acest transfer gol de vehicule are ca rezultat pierderi semnificative de timp si costuri de combustibil, precum si impact negativ asupra mediului. Modificarea procedurilor de rezervare poate fi descurajanta, insa duce la imbunatatiri drastice atat in ceea ce priveste eficienta, cat si rentabilitatea.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii