Trei criterii de luat in seama cand cumparam zornaitoare pentru copii


O jucarie pe care toti copiii micuti o vor in colectia lor de jucarioare este zornaitoarea. Daca nu va suna cunoscut termenul trebuie sa stiti ca principiul de functionare al acestei zornaitoare este foarte simplu: sunt niste bilute sau niste bucatele de plastic in interiorul unor zone, care, la cea mai fina miscare zornaie placut. Copiii au o afinitate pentru tot ce zornaie cand sunt foarte micuti, asa ca o jucarioara de tip zornaitoare va fi perfecta pentru a le tine treaza atentia pentru perioade mai lungi de timp.

Alegerea zornaitoarelor este foarte simpla daca stiti la ce sa va uitati. Cand cumparati zornaitoarele trebuie sa tineti cont de materialul din care sunt facute. Pentru ca micutii au tendinta sa bage in gura cam totul, materialul din care sunt facute jucariile trebuie sa fie usor de curatat si de igienizat, sa fie moale si sa nu aiba asperitati, parti care s-ar putea desprinde si ar putea fi inghitite.

Cumpara Zornaitoarele din lemn de pe www.pici.ro pentru ca sunt cele mai bune alegeri pentru varstele mai micute. Si forma sau marimea zornaitoarelor conteaza foarte mult, jucariile din aceasta categorie trebuie sa fie potrivite pentru mainile copilului si sa fie tinute usor si comod de fiecare data cand acesta se joaca cu ele. Forma jucariilor trebuie sa fie perfect adaptata in asa fel incat sa poata fi apucate simplu si manevrate in orice conditii, din orice pozitie in care se afla micutii. Ca sa le faca placere sa le foloseasca jucariile trebuie sa fie multicolore, sa aiba si sunete care insotesc fiecare miscare imprimata. Sunetele ar trebui sa fie cristaline si la o intensitate potrivita pentru a nu afecta auzul in formare al copiilor.

Zornaitoarele de calitate sunt fabricate din materiale nontoxice, pot fi depozitate usor cand nu mai sunt folosite, rezista la uzura si la socuri si sunt construite in asa fel incat sa poata fi folosite cat mai usor si la varste ceva mai mari. Cu zornaitoarele din magazinele online copilul se va juca in conditii de siguranta, isi va dezvolta abilitatile si simturile si va avea o jucarie pe care o va indragi de la prima... zornaire.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii