Viena, capitala muzicii și orașul care vă poate surprinde plăcut totdeauna

 În mod clar, una din cele mai frumoase capitale din Europa este cea a muzicii, Viena. Turiștii pasionați de această artă, și nu numai, vin aici pentru a descoperi cele mai frumoase taine cu și despre cei mai mari muzicieni ai lumii. Fie că vorbim despre operă, muzică clasică, jazz sau orice alt gen muzical, un city break în Viena vă va îmbogăți experiența culturală din acest punct de vedere. Prin urmare, dacă vă plănuiți o plecare de câteva zile în capitala Austriei, acum este momentul să vă programați un city break în Viena, iar Fabrica de Vacanță are nenumărate oferte pentru dumneavoastră.

Și pentru că v-am spus că sunt multe locuri în care merită să ajungeți, dacă veți merge în Viena, astăzi ne-am propus să vi le prezentăm, astfel încât să vă puteți face un plan de vizitare cât de cât. Evident, este destul de greu să puteți bifa toate obiectivele turistice într-o singură călătorie, însă poate fi un început bun, mai ales dacă nu ați mai fost niciodată aici. Așadar, următoarele obiective se află pe lista „must see”, ceea ce înseamnă că nu ar trebui ratate, dacă ajungeți într-un city break în Valencia.

Palatul Belvedere

Belvedere de Sus este unul dintre cele mai faimoase muzee din Viena și se mândrește cu cea mai mare colecție a lui Klimt din lume. Partea de jos a palatului este renumită pentru camera sa aurie, camera sa de marmură și Sala Grotescurilor („grotesc” este un stil de artă caracterizat prin utilizarea unor motive scandaloase și chiar ridicole).

Palatul Hofburg

Reședința de iarnă a fostei familii imperiale este situată aici. Este vorba de ansamblu foarte mare care constituie punctul de plecare al străzii istorice Ringstraße. Dacă vizitați Viena, veți vedea Palatul Hofburg cel puțin din exterior. De asemenea, puteți vizita unul dintre Muzeele pe care le găzduiește precum Muzeul Sissi sau Trezoreria Imperială.

Palatul Schönbrunn

Fosta reședință de vară a familiei imperiale, Schönbrunn, este unul din palatele cele mai cunoscute din întreaga lume. Acesta este înconjurat de un parc impresionant care găzduiește, printre altele, o grădină de trandafiri, o seră, o grădină zoologică, mai multe fântâni, un buzdugan, un obelisc și chiar ruine romane. Cu toate acestea, cea mai faimoasă caracteristică a sa, ar putea fi „Gloriette”, un monument asemănător unui arc care se află pe vârful unui deal cu vedere atât la palat, cât și la o bucată bună din oraș.

Dacă doriți să mergeți într-un city break în Viena, acum este momentul potrivit pentru a vă putea rezerva un bilet, împreună cu noi, Fabrica de Vacanțe. Este atât de ușor să vă puteți porni într-o călătorie de câteva zile, atunci când există cineva care să vă planifice totul detaliu cu detaliu! 

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)