Cum să alegi ghete pentru fete cât mai bune pe timp de iarnă?

Atunci când alegeți încălțămintea pentru copii, trebuie aveți grijă să alegeți mărimea potrivită. Este important ca aceste ghete pentru fete, dar și pentru băieți să aibă aproximativ un centimetru toleranță. În acest fel, poți fi sigur că fetița sau băiatul tău se vor simți confortabil și că piciorușele lor vor fi libere să se miște. Pentru a face acest lucru, înainte de fiecare achiziție, măsurați lungimea pantofului pentru copil mic.

Ghetele pentru fete de iarnă diferă de alți pantofi prin faptul că partea superioară a acestora este din cauciuc. Acest material este impermeabil și nu absoarbe apa. Prin urmare, nu există niciun risc ca umiditatea să le distrugă. Este important ca tipul cauciucul să fie gros, dar flexibil. Datorită acestui fapt, nu restricționează mișcările copilului în timpul deplasării.


Un element important, care asigură siguranță pe teren alunecos, este talpa ghetelor pentru băieți și fete. Aceasta este de obicei făcut din cauciuc. Această materie primă oferă o bună aderență, reducând riscul căderilor frecvente în timpul deplasării copiilor, mai ales la copiii de vârste mici. O soluție bună este să alegeți o talpă antiderapantă dintr-un amestec de cauciuc și plastic. Va fi mai ușor și mai rezistent la abraziune. Pe de altă parte, forma tălpii nu trebuie să fie complet plată. Cele dotate cu crestături garantează o aderență mai bună pe teren dificil. În altă ordine de idei, înălțimea ghetelor pentru fete și băieți este importantă.

Lungimea optimă este la jumătatea gambei sau mai mult. În acest fel, există mai puțin riscul ca apa să pătrundă înăuntru. Alege modele cu calapod jos pentru plimbarea în zilele însorite, în zone umede, de exemplu pentru o plimbare în pădure sau lângă un lac. Pentru a evita intrarea apei sau noroiului în interiorul cizmelor, unele modele pot fi strânse pe gambe. Astfel, vei potrivi perfect pantoful pe piciorul copilului tău. Inserțiile din material impermeabil oferă protecție suplimentară împotriva apei.

Nu știi ce model de ghete pentru fete să alegi? La Ariana Baby Shoes avem toate modelele la care te-ai putea aștepta, astfel încât să poți să oferi copilului tău protecția de care are nevoie. Echipând ghetele în mod coresponzător, producătorii noștri se asigură că până și preșcolarii le pot încălța cu ușurință. De la primul îngheț, ghetele pentru fete blănoase sunt ideale pentru copii, asigurând căldură maximă. Mai mult decât, dacă doriți ca acestea să fie bune inclusiv pentru anul următor, ghetele pentru fete de la Ariana Baby Shoes au fost concepute special pentru a fi purtate cât mai mult, atât timp cât mărimea corespunde perfect.

Comandă chiar acum ghete pentru fete de la Ariana Baby Shoes și pregătește-ți copilul așa cum se cuvine de iarnă!

                                                                                                    

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii