Taramul izvoarelor termale

Micul judet romanesc Covasna este renumit pentru izvoarele sale termale si conacele sale balneare, ceea ce il face una dintre cele mai populare destinatii turistice din Europa de Est. Pe langa facilitatile sale orientate spre sanatate si frumusetea naturala vasta, cazarile din Covasna ofera vizitatorilor o gama larga de activitati in aer liber de care se pot bucura.

Izvoarele naturale si apele termale calde din Covasna ofera o valoare terapeutica deosebita. Situate intr-una dintre cele mai vechi regiuni ale tarii, izvoarele dateaza de mii de secole si au fost folosite pentru vindecare de catre localnici cu mult inainte de sosirea europenilor. Se spune ca apele bogate in minerale ajuta la tratarea unei varietati de boli, iar multe dintre orase au statiuni termale naturale care ofera tratamente.

Experienta unui SPA in Covasna poate fi gasita in numeroasele conace din regiune. Grandioase si luxoase, aceste cladiri impunatoare dispun adesea de apartamente cu balcoane, mese rafinate si multe altele. In plus fata de SPA, vizitatorii din Covasna pot lua parte si la activitati in aer liber sau in interior,  bucurandu-se de un joc pe Xbox, un joc de fooseball si multe altele.

Indiferent de tipul de experienta pe care o cautati, Covasna are ceva pentru fiecare. De la conace termale de lux si izvoare curative, la activitati palpitante in aer liber, Covasna este destinatia perfecta pentru calatorii in cautare de relaxare. Cu izvoarele sale termale, locatiile de SPA si gama de activitati in aer liber, Covasna va fi cu siguranta o destinatie de neuitat pentru oricine o viziteaza.

 


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii