O surpriza pentru minunata mea sotie

Anul acesta imi doresc sa imi impresionez si mai mult sotia, dupa vacanta de anul trecut pe care am petrecut-o la Hotel Maxx Royal Golf & Spa, un hotel de lux din Turcia, in care s-a simtit minunat. Pentru ca este perioada in care pot sa achizitionez o vacanta early booking, am inceput cautarile. O sa fie foarte greu de egalat experienta pe care am trait-o anul trecut in Turcia, pentru ca hotelul este impresionant iar personalul ireprosabil, dar voi incerca. Pana la urma o sa pot sa o duc si in acelasi loc pentru ca bucuria si incantarea ei mi-au alinat sufletul.

Pentru aceia dintre voi care vor sa impresioneze o femeie nu ezitati sa  alegeti o vacanta la hotel Maxx Royal Golf & Spa. Camerele arata spectaculos, ca sa nu mai vorbim de tot hotelul. Este vorba despre un hotel nou, construit in 2011, ceea ce face ca design-ul interior sa fie in actualitate, urmand ultimele tendinte in domeniu, luand in calcul fix ceea ce trebuie pentru o vacanta rasfatata.

Sotia mea, spre exemplu, a fost foarte incantata de  jacuzzi-ul din camera pe care l-a folosit aproape in fiecare zi, ma rog... l-am folosit impreuna.

Pentru ca sotia mea este vegetariana avea nevoie de un meniu special, evident, dar acest lucru nu a reprezentat nicio problema pentru ca restaurantul principal al hotelului ofera meniu vegetarian, iar eu am putut sa ma bucur de  nu mai putin de 4 restaurante a la carte.


Pentru ca vacanta a fost fix in perioada zilei sale de nastere i-am pregatit si o mare surpriza si anume o zi petrecuta in centrul spa al hotelului, apoi la coafor si apoi la cumparaturi, timp in care eu am jucat fotbal pe unul dintre cele doua terenuri ale hotelului. Iar seara am luat impreuna o cina romantica deosebita. Asa ca am impacat pe toata lumea, iar ea cu siguranta va dori sa repete experienta.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii