Insulele Maldive – o plăcere pentru iubitorii de zile însorite

Alege ca anul acesta să te bucuri de o ofertă în Maldive, acolo unde vacanțele se pot transforma ușor într-o poveste din care nu îți mai dorești să ieși. Căldura fabuloasă și soarele strălucitor sunt doar două dintre motivele pentru care vei vrea să ai în vedere o asemenea destinație de vacanță. 

Muzeul Național Malé 

Cunoscut ca fiind un real simbol al istoriei Republicii Maldive, Muzeul Național din Male este considerat casa patriotismului din această zonă a lumii. În interiorul acestuia există vei descoperi o serie de artefacte care vor include o mulțime de vestigii istorice de valoare care datează tocmai din perioada Antichității Regale. Astfel, dispunerea ideală a acestora cu distanță de doi metri între ele este un avantaj semnificativ pentru cei care doresc să se bucure de o vacanță captivantă în care să îmbine elementele de cultură și civilizație din Maldive cu zilele relaxante la plajă. Fiecare elemente de aici este prezentat în așa fel încât să ofere o imagine mai clară asupra fiecărui aspect din istoria glorioasă a acestei populații. 

Piața de pește din Male 

Locul perfect în care vei avea parte de o călătorie printre cele mai sofisticate și mai plăcute tipuri de pește pe care le-ai văzut vreodată. Fructe de mare, legume, pește și alte delicatese specifice acestei zone te așteaptă în această piață plină de o frumusețe incredibilă. Când vei ajunge aici vei observa sute de turiști și de localnici care vor aștepta să prindă o parte din captura proaspătă a dhonilor. 

Utheemu Ganduvaru 

Este cunoscută ca fiind reședința fostului sultan Mohamed Thankrufaan, care este celebru în regiune. El a rămas în istoria acestei civilizații drept unul dintre cei mai importanți eroi ai poporului, luptând în acest fel cu independența lui față de portughezi.

Bluetribe Moofushi

Această zonă este dedicată iubitorilor de activități sportive, în special pe apă. Centru este celebru printre localnici și turiști  pentru faptul că este special amenajat pentru a permite snorkeling-ul, scuba diving, windsurfing și chiar plimbări relaxante cu caiacul sau cu catamaranul. Mai mult, dacă ești o fire mai romantică, atunci acesta este locul ideal pentru tine și partenerul tău. 

Reciful HP 

Dacă te numeri printre cei care sunt pasionați de scufundări, atunci află că nimic nu este mai fantastic decât o vizită la reciful HP, unde vei avea ocazia să observi în habitatul lor natural. Vei putea descoperi o mulțime de pești viu colorați și o vegetație incredibil de frumoasă în adâncurile mării. 

Adu Atoll 

Este o regiune pe care merită să o descoperi fiind localizată la 541de km de capitala Male. Forma acesteia, în formă de inimă te va cuceri din prima, iar peisajele feerice sunt exact motivul pentru care oamenii vizitează Maldivele cu atât de mult drag. 

 

 

 

 

 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii